Medlem av Norgeseliten logo

Riis Elektro AS er en bedrift med lang historie i Halden

Vi ble første gang etablert i 1934, da under navnet Olaf Stenbock AS. Vi holdt til i Kongegården i mange år, men fra midten av 70-tallet og frem til 2012 har vi hatt ulike tilholdssteder. Eiersammensetningene har også endret seg underveis, men fra 2003 har vi hatt den sammensetningen og den bedriften som i dag holder til i Lokstallen på Høvleriet. I løpet av disse årene har også bedriften endret karakter til å bli en ren installasjonsbedrift.

Riis Elektro er en bedrift som leverer helhetlige løsninger innen elektro både til privatpersoner, industrien og næringslivet, og det offentlige.

Erfaring og solid faglig kompetanse sammen med en god serviceinnstilling er viktige bærebjelker i firmaet. Vi setter kunden i fokus og sammen prøver vi å finne løsninger som tilfredsstiller dine ønsker som kunde, samtidig som løsningene oppfyller kravene i dagens lover og forskrifter.

Faget vårt endres stadig og bransjen utvikles hele tiden. Det kommer nye forskrifter og lover og det kommer hele tiden nye produkter og løsninger på markedet. For å holde oss oppdaterte på det nye som skjer, er våre ansatte jevnlig med på kompetansehevende kurs og temakvelder.

Vi er medlem av elektrikerkjeden Norgeseliten. Foruten at de er en nyttig samarbeidspartner i forhold til å levere oss administrative løsninger og bidra med kompetanseheving ved at de avholder kurs som vi kan delta på, har vi også via dem tilgang til gode innkjøpsavtaler, noe som til slutt kommer deg som kunde til gode.

For oss er ingen jobb for liten. Vi ønsker å gi den samme servicen uansett om oppdraget er lite eller noe større. Fornøyde kunder er vår beste reklame, noe vi hver dag streber etter å oppnå.

 

 

 

 

 

This site uses cookies. For more information click here.