Elbillading

Elbillading til hjem, hytte og borettslag.

Antall elbiler i Norge øker for hvert år, og over 60 prosent av alle nye biler som blir solgt er elbiler. Når du legger til ladbare hybrider til antall rene elbiler, var nesten ni av ti nye personbiler ladbare i 2021. For å holde følge med denne utviklingen trengs det flere ladepunkter.

Norgeseliten anbefaler alle elbil-eiere å ha en fastmontert elbillader der du lader til vanlig, være seg hjemme, på hytta eller i borettslaget.

Lading hjemme og på hytta

Hjem og hytte

Norgeseliten anbefaler en egen ladeboks der du ofte lader bilen, enten det er hjemme eller på hytta. Med et bredt utvalg av elbilladere til hjem og hytte kan vi hjelpe deg med råd til hvilken du skal velge i tillegg til selve installasjonen.

Lading hjemme og på hytta
Dame i grønn vinterjakke og oransje lader elbil fra en sort moderne ladeboks montert på betongvegg.
Lading i borettslag

Borettslag og sameier

Beboere i borettslag og sameier har laderett. Det betyr at man som del av et borettslag eller et sameie har krav på en tilrettelagt ladestruktur for lading av elbil. I Norgeseliten har vi flere gode løsninger for smarte ladeanlegg for alle typer borettslag.

Planlegg ladere for borettslag
To elbiler lader på samme ladestasjon i borettslag

Utnytt strømmen maksimalt

Smarte ladeløsninger med fulldynamisk lastbalansering måler strømbruken i boligen og utnytter ledig kapasitet til å gi maksimalt med strøm til ladestasjonen. Det betyr at du kan lade på full effekt når annet forbruk er lavt.

Samtidig er all strømmen tilgjengelig i boligen når du trenger den der, og du kan lade helt bekymringsfritt, uten å måtte tenke på sikringer eller sikkerhet. Norgeseliten har flere forskjellige løsninger å tilby og kan rådgi deg på den beste løsningen for dine behov.

Les mer om laderne vi i Norgeseliten anbefaler:

Produkter

Hvilken lader passer for deg?

Zaptec Go elbillader

Zaptec Go: Lader elbilen automatisk når strømmen er lavest

På utkikk etter elbillader? Norskproduserte Zaptec Go er en liten, lekker hjemmelader med smarte og praktiske løsninger – egnet for enebolig og hytte.

Les mer om Zaptec Go

Sertifikater